nov 082019
 

Här kommer vi inom kort att börja lägga upp låsreglar/bommar mm som är lite enklare. De kommer vara till ännu längre priser så att du som kund ska kunna köpa ett helt ok skydd till din dörr/dörrar från oss i budgetvariant. Det kommer bli ett komplement till vårt övriga mycket säkra  och mycket prisvärda sortiment som idag gjort stor succé i försäljningen!

Vi kommer kalla det nya för BASIC BUDGET och BASIC PLUS. Tanken är olika produkter i denna serie ska tas fram, allt från låsreglar/bommar till galler mm. Basicvarianter till budgetpriser!!

 Dessa kommer vara något enklare i konstruktion och ytbehandling mm och något klenare men kommer göra det avsevärt svårare för en tjuv att forcera än många andra låsreglar mm som finns i denna kategori i handeln idag. Vi kommer lägga upp bilder och film så du kan se vad du beställer och köper. Det är svenskutvecklade och svensktillverkade produkter!!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)