GPS spårare

NYHET nu säljer även Skyddsfaktorn den MYCKET BRA och prisvärda Trackimo GPS spårare OBS ENDAST 1495 kr st inkl moms!!!

Trackimo 2Trackimo 1

Info om Trackimo:

En MYCKET bra och privärd GPS tracker som passar i alla fordon mm.Den går även att ha med sig i ex ryggsäcken eller placeras på ett objekt du vill skydda. Upptill 6 dygn går tracken utan laddning. Går att ladda upp via USB också. Trackimo Car & Vehicle Kit passar utmärkt för att skydda bil, mc, fyrhjuling, husbil, båt, Lastmaskin, maskiner mm mm Öppna appen i mobilen och följ fordonets rutt eller få larm om ditt fordon börjar röra sig.Det finns både Geofence (osynligt staket runt dit objekt som skyddas) Samt vibrations larm ex om gps tracken är placerad på en dieseltank och någon börjar borra och slå på den o s v. Då går larm. Bild till vänster visar Trakimo med laddare till fordon VILKET INGÅR när du köper hos oss!! Kontakta OSS för mer INFO!!

 

 

 

 

 

 

 

Skyddsfaktorn.se är återförsäljare för Redknows minifinder/spåare och larmtillbehör:

Varför ska du ha Gps larm/spårare?

Äger du någon stöldbegärlig egendom eller har saker du är extra rädd om? Det kan handla om privategendom som båt eller fyrhjuling – eller företagets maskin. Försvinner de drabbas du av extra kostnader och förstörda planer oavsett om du är privatperson eller företagare.

Med ett redKnows-larm, en sk. GPS-tracker, får du koll på din egendom via din mobiltelefon. Du får larm till din mobil om larmet skulle förflyttas, eller om någon försöker göra åverkan på fordonet eller båten där det är placerat. Larmen är enkla att använda och du kan alltid kontakta larmet och få tillbaka exakt position till din mobil. Vi på Axtech har utvecklat redKnowsprodukterna för att vara tåliga och kunna placeras i tuffa miljöer som t.ex. i din fyrhjuling, MC, båt, utombordsmotor, moped, snöskoter, entreprenadmaskin m.m. Som redKnowsanvändare får du ofta förmånligare försäkringsvillkor eftersom stulna fordon och båtar snabbt kan spåras med trackern.

Kontakt Skyddsfaktorn

Kundtjänst för mer info och hjälp

076 1059283

gps-tracker

Här nedan ser ni Redknows minfinder i närbild som visar hur liten och smidig den är. De är kapslad som den är överspolingsbar med vatten. Den styrs via sim kort som sätts i enheten. Den har inbyggt batteri så den klara strömlöshet ett tag. De är med laddare också. Den är även mycket lätt att koppla till ex ett 12 volts batteri mm. Om tjuven klipper extern strömkälla så får du ett larm att “enheten saknar extern strömkälla men övergår nu på batteridrift” klicka på bilden för att se större.

Redknows minifinder med måttstock Redknows minifinder med måttstock öppen lucka visar simkortplacering mm

Ovan visas spåraren med stängd lucka          Ovan visas spåraren med öppen lucka

Här nedan ser du lite data över vad som Redknows minifinder utrustningar har stoppat!

En GPS-tracker spårar upp din egendom om den blir stulen. Här finner du några av de fall då ett redKnows GPS-larm hjälpt till att förhindra stölder eller ta tillbaka stulet gods. I de fall vi har möjlighet, publicerar vi information här.

Här är några av dessa rubriker.

         2015

  • Inbrott i vinterupplagd segelbåt. Larm inkom
  • Stulen. John Deere-traktor värd 800 000 kr snabbt återfunnen.
  • redKnows-tracker i stulen Anytec ledde till två stulna båtar
  • Stulen entreprenadmaskin värd halv miljon uppspårad med redKnows GPS-tracker
  • Gripande av fyra motortjuvar efter larm från spårsändare
  • Byggtjuv spårades via redKnows GPS-tracker

Nål  Larma med GPS tracker

larm och spårning med gps-tracker  fleet management

När du registrerat  och aktiverat ditt redKnows GPS-larm på EZ-start kan du skriva ut ett intyg som du skickar till ditt försäkringsbolag för att få de rabatter eller försäkringsfördelar de erbjuder

Många försäkringsbolag har rabatt om man installerar GPS tracker. Kolla med ditt försäkringsbolag vad du har för villkor


 

 

 

RedKnows MiniFinder Basic

GPS-tracker som passar dig som vill stöldskydda och hålla extra koll på utombordsmotor eller mindre motorbåt samt stöldbegärliga fordon och maskiner. Larmar vid förflyttning och vibration. Är alltid spårbart via GPS.

 

minifinder gps-tracker

RedKnows MiniFinder Live

GPS-tracker som passar för dig som vill kunna följa färden live samt historik utritad på karta på internet. Bra för dig som hyr ut båt eller fordon eller som vill ha koll på hur du själv kört.  Larmar vid förflyttning och vibration. Alltid spårbart via GPS.

 

minifinder live gps-tracker

RedKnows MiniFinder Multi

GPS-tracker för dig med med fordon eller båt med hög stöld- och inbrottsrisk. Du får ökat skydd med sirèn och möjlighet att lägga till externa sensorer.  Larmar vid förflyttning och alltid spårbart via GPS.

 

minifinder multi gps-tracker

Alla redKnows-larm har egenskaperna:

– GPS-tracking/spårning via mobiltelefon
– Geofencelarm
– Vibrationslarm
– Batterilarm

Alla redKnowsprodukter är utvecklade på Axtech i Göteborg och tillverkade i Sverige. Larmen levereras kompletta och klara för uppstart med fjärrkontroll och SIM-kort.