Byggnadsvårdsprodukter

TIPS FRÅN OSS!!! OLIKA MOBILER OLIKA SKÄRMAR MM: OM DU SKULLE HA PROBLEM ATT KLICKA PÅ UNDERMENYERNA  TYP I MOBILEN ELLER SÅ. SKRIV ORDET PÅ DEN UNDERMENYN/SIDAN DU VILL TITTA PÅ I SÖKRUTAN TILL HÖGER PÅ STARTSIDAN PÅ SKYDDSFAKTORN. DÅ FUNKAR DE FÖR ALLA ATT KOMMA IN! VI VISAR BILD PÅ HUR SÖKKNAPPEN SER UT HÄR:

Visar sökknappen på första sidan Skyddsfaktorn med röd pil

Välkommen till Skyddsfaktorns populära byggnadsvårdsavdelning

Vi slår ett slag för svensk genuin byggnadsvård! Vi håller kontinuerligt på att uppdatera och fylla på vår hemsida och ska fylla alla flikar med produkter och info inom kort. Vi har allt som står med i text så mejla eller ring oss så hjälper vi dig.

(De två första flikarna här med Exklusivt och handtag är fyllda med populära och efterfrågade produkter inom byggnadsvård)

Beskrivning:

Under ex fliken exklusivt ser du ett antal produkter med extra utformning och som är användbara i många äldre byggnader eller när det ska vara tidstypiskt vid renovering eller viss stil ska skapas o s v.

Mejla eller ring oss om just den produkten du vill ha pris och mer info om så hjälper vi dig med det. Om du inte hittar en produkt som passar dig så får du gärna skicka bild på snarlik produkt så kanske vi kan plocka fram den också! De flesta produkter går att få med några olika ytbehandlingar. Vi jobbar med solid mässing och sen med ytbehandlingar efter önskemål och möjlighet på den produkten. Detta är genomarbetad genuin svensktillverkad kvalite!

Välkommen till Skyddsfaktorns populära byggnadsvårdsavdelning

Frågor och beställning kontakta
Kundtjänst:
076-10 59 283
info@skyddsfaktorn.se

 

 

Här visar vi ett lite axplock av några mycket gedigna handtag mm  i gammal stilfullhet!

Gå in under exklusivt och dörrhandtag på denna sida för att se mer.

Klicka på bilderna

 

Exklusivt trycke 1      Exklusivt trycke 2        Exklusiva handtag. Trycken med Bokstäver. 954

 

Exklusivt fönsterlås                  Exklusiv dörrkläpp 1                            Exklusiva spanjoletthandtag

Här nedan visar vi 3 bilder som en kund till oss från Drottningholm skickat till oss efter att kunden köpt och monterat.

klicka på bilder för att se större.

Exklusivt handtag modell 954 samt nyckelskylt till detta. Bild från en nöjd kund på Drottningholm  Exklusivt handtag modell 954 samt nyckelskylt till detta på fin spegeldörr. Bild från en nöjd kund på Drottningholm  Exklusivt spanjoletthandtag modell 2683. bild från nöjd kund på Drottningholm. fönster 1 JPG