Std.Säkerhetsbom

PRISER FINNS LÄNGRE NER PÅ DENNA SIDAN.

Köp Låsbommar och intrångsskydd, inbrottsskydd mm utan att onödiga mellanhänder tar ut sitt! Köp direkt från Skyddsfaktorn!Eftersom våra kunder behöver sina bommar snabbt för att känna sig trygga när kriminella är ute och härjar så HAR VI SNABBA LEVERANSER. Vi skickar bommarna i stor sett dagen efter som du som kund ringt in eller mejlat ordern. Gör du det tidigt på morgonen så skickar vi samma dag (detta gäller alla bommar i standardlängder) Vi har human priser på frakt med Schenker!

Vi levererar dagligen över HELA Sverige!!

Här nedan visar vi ett brev vi fick av en av våra många kunder. Brevet talar själv sitt tydliga språk vi valde att visa detta här.

Så här skrev kunden: (innanför de två strecken)

______________________________________________________________________________
”Som många andra blivit blev vi utsatta för ett inbrott och efterkloka som vi var investerade vi i säkerhet.
Vi köpte två bommar till våra gatukök från skyddsfaktorn.se. Vi upplevde enkel och snabb  kontakt, smidig leverans och mycket gedigna produkter till marknadens troligtvis bästa priser! Bommarna är kraftiga med bra skydd för hänglås och monteringen går på nolltid”
-Krubberiet
 Tack!
_______________________________________________________________________________

Här visar vi ett galleri med våra standardbommar. Detta är bl a bilder som våra kunder skickat till oss efter att de köpt och monterat upp bommar sen själva.

Här kan se hur det ser ut när en bom kommer på plats.

(om du söker vägbommar för blockering av väg så finns de på våra hemsida här under

vägmärken och vägprodukter)

klicka på en bild för att se dem större

Välkommen att ringa eller mejla oss

076 1059283

Prislista för bommar finns längst ner här under bilderna på sidan. Eftersom vi är komplett säkerhetsleverantör så kan du beställa hänglås som är klassade och svensktillverkade från Anchor i Eskilstuna direkt från oss. Du har även möjlighet att få flera st med lika låsning och extra nycklar samt även låsning som du redan har på andra lås eller på ditt hus, företag mm mm. Vi hjälper dig!

 

 

Vi lägger här upp produktrelaterade filmer så du som kund ska kunna se produkter och instruktioner mm för dessa.(När vi filmar och visar kan det förekomma att ex perspektivet ändras lite ex kan en kåpa som är bred se lite smalare ut och ett hänglås ser långt ut mm men det har att göra med kameran och hur närma man filmar o s v)

 

Prislista!! ALLA PRISER ÄR INKLUSIVE MOMS!! OBS NEDAN ÄR DE NYA PRISERNA SOM GÄLLER FRÅN OCH MED 1 JANUARI 2023.

I PRIS INGÅR BULT SOM KLARAR VÄGGTJOCKLEK PÅ 7 cm SEN TILLÄGG PÅ 100 kr PER BOM DÅ RÄCKER BULT TILL 16 cm VÄGG. EFTER DET SÅ ÄR TILLÄGGET 350 kr SETT UTIFRÅN DET FÖRSTA PRISET. DÅ GÖR VI BULTAR DIREKT EFTER DIN VÄGGTJOCKLEK TYP UPP TILL 50 cm VÄGG

Detta är med i 1 st bom som är komplett. 1 st bomstång med kraftig kåpa i stål för att skydda hänglåset, 2 st bultar (för väggenomgående montage) som är i grundutförandet 8 cm (bultar är gängad m 16 gängstång) 2 st distanser en på låssidan som är svetsad på bygel och 1 på sk hängsidan, 2 st muttrar m 16, samt 2 st stora brickor 85 mm gånger 3 mm tjocka. Allt är omsorgsfullt svetsat och ytbehandlat med elförzinkning. Se våra filmer för att se hur bommar ser ut. För längre bult tillkommer 100-350 kr beroende på längd och tillverkning

Prislista!!  ALLA PRISER ÄR INKLUSIVE MOMS!!

I PRIS INGÅR BULT SOM KLARAR VÄGGTJOCKLEK PÅ 7 cm SEN TILLÄGG PÅ 100 kr PER BOM DÅ RÄCKER BULT TILL 16 cm VÄGG. EFTER DET SÅ ÄR TILLÄGGET 350 kr SETT UTIFRÅN DET FÖRSTA PRISET. DÅ GÖR VI BULTAR DIREKT EFTER DIN VÄGGTJOCKLEK TYP UPP TILL 50 cm VÄGG

Detta är med i 1 st bom som är komplett. 1 st bomstång med kraftig kåpa i stål för att skydda hänglåset, 2 st bultar (för väggenomgående montage) som är i grundutförandet 8 cm (bultar är gängad m 16 gängstång) 2 st distanser en på låssidan som är svetsad på bygel och 1 på sk hängsidan, 2 st muttrar m 16, samt 2 st stora brickor 85 mm gånger 3 mm tjocka. Allt är omsorgsfullt svetsat och ytbehandlat med elförzinkning. Se våra filmer för att se hur bommar ser ut.

LB 100 Standardbom med kraftigt plattjärn och robust skyddskåpa 750mm  höger och vänster utförande. pris 1645 kr

LB 102 Standardbom samma som ovan fast 1200mm lång. pris  1995 kr

LB 200 Bomsäker klassad bom mellan 4-5 klass (används bl a av containerföretag)
Härdade stänger, extra förstärkt stång, skydd över fästbult för infästning så det ska klara kyla bättre från frysspray, Klassad låsögla, borrskydd i låskåpa 750mm lång.
Pris 3665 kr

 

Lb 400 kraftig insticksbom med ledad hylsa 1500mm lång. höger och vänster utförande pris 2935 kr

Lb 401 samma som ovan fast 2000mm lång
Pris 3180 kr

LK 100 Låskåpa extra kraftig för att skydda båda öglor på t ex dubbeldörrar pris  1810 kr

NYA Skjutdörrskåpan (Delad kåpa till skjutdörrar mm. Se film under låskåpa eller produktfilm på vår sida här) Pris 2060 kr

BEHÖVER DU ÄNNU LÄNGRE BOMMAR? DÅ GÖR VI SPECIALLÅNGA BEGÄR OFFERT

ANDRA TILLBEHÖR BOMMAR OM DU VILL LÄGGA TILL YTTERLIGARE UTÖVER VAD SOM ÄR MED I BOMMEN REDAN:

Extra distanser 205 kr st, Extra brickor 90 kr st, Knäckmuttrar 180 kr st, Stopbrickor 225 kr st, Klyka komplett 1090 kr