Skyddsväst/hund

NYA VÄSTEN TILL HUNDAR HÄR NU!!! SE VIDEO

 

 

Nya västen direkt här under!!!

Här ännu mera kundbilder och film från kund¨.

 

Alltid trevligt att få bilder filmer mm från kunder till oss på Skyddsfaktorn. Vi säljer ju som bekant inte bara skyddvästar till människor utan också till fyrfota vänner!! Här bild på en en hund som har husse och matte som jagar gris mm mm. Givetvis köpt riktig skyddsväst av oss som tål tuffa tag och med GPS ficka också!! // Hans

Västen kompletteras med radioficka på ryggen under 2018 samt att den blir ca 10cm längre baktill över rumpan så den skyddar ännu mer mot vildsvinsbetar mm. Se bild under här:

Skyddsväst NY förlängd kommer ut 2018.

Hundväst Protectiv, en skyddsväst mot gris, hundens bästa vän!

FRÅN 2595 kr inkl moms!!!!

Punteringstest & stickskydd

Den kanske viktigaste aspekten är just stickskyddet och punkteringstest. Västen är testad mot 7 olika hundvästar i en jakttidning 2016. Vår väst fick utmärkt 5 av 5 poäng, endast 2 västar fick utmärkt betyg.

Hundväst med flytkraft

Västen har bra flytkraft och vägde minst i blött utförande av dessa 7 västar som testades. Hunden simmade även oberört.

Vi har även testat västen genom att den har legat under vatten i 2 timmar för att bli riktigt genomblöt, efter detta så har västen trycks ned 0,5met under vatten och sedan släpps för att se vad som händer. Västen flyter upp mycket snabbt till ytan utan problem.

Nyhet 2017

Västen kompletteras med radioficka på ryggen under 2017 samt att den blir ca 10cm längre baktill över rumpan.

Skyddsväst Protectiv LUX finns i 9 storlekar för tik & 9 storlekar för hane. Det är en mycket skyddande väst men samtidigt väldigt lätt och bekväm, då den tillverkas av 8 lager av den bästa kevlaren på marknaden. Bra rörlighet, mjuk & följsam & mjukt innertyg.

Dubbla sömmar & sticksömmar för att undgå repningar. Trippel säkerhetsförslutning runt halsen som förhindrar att den öppnas oavsiktligt. Justerbar & elastisk stängning över ryggen med två blixtlås för att anpassa västen till hunden, då hunden ofta kan vara lite slankare i slutet av jaktsäsongen.

Anpassad för radiohalsband till hundpejl runt hals. Går att tvättas i maskin i 30 grader utan att materialens egenskaper förstörs. Ficka på västen för telefonnummer till ägaren och värmereglerande tyg för bästa komfort i alla väder.

Alla hundar som har veterinärvårdsförsäkring hos Agria Djurförsäkringar slipper självrisken om de råkar ut för en olycka/skada i samband med jakt, under förutsättning att hunden bär skyddsväst vid tillfället. Skyddsvästen får inte vara äldre än 5 år gammal och inköpskvitto ska kunna visas.

Försäkringsbolaget Agria ändrar nu sina villkor och godkänner alla skyddsvästar för jakthundar

Se storlekstabellen för rätt storlek!