Skyddsvästar/Personskydd

TIPS FRÅN OSS!!! OLIKA MOBILER OLIKA SKÄRMAR MM: OM DU SKULLE HA PROBLEM ATT KLICKA PÅ UNDERMENYERNA  TYP I MOBILEN ELLER SÅ. SKRIV ORDET PÅ DEN UNDERMENYN/SIDAN DU VILL TITTA PÅ I SÖKRUTAN TILL HÖGER PÅ STARTSIDAN PÅ SKYDDSFAKTORN. DÅ FUNKAR DE FÖR ALLA ATT KOMMA IN! VI VISAR BILD PÅ HUR SÖKKNAPPEN SER UT HÄR:

Visar sökknappen på första sidan Skyddsfaktorn med röd pil

VÅRA VÄSTAR ÄR NÅGRA TUSENLAPPAR DYRARE ÄN MÅNGA BILLIGARE VÄSTAR PÅ MARKNADEN….MEN SÄKERHET TULLAR MAN INTE PÅ! JÄMFÖR GÄRNA PRESTANDAN VAD VÅR VÄST KLARAR MOT KONKURRENADE BILLIGARE VÄSTAR…..UTVÄRDERA SJÄLV SEN…VÅR VÄST ÄR DESSUTOM ERGONOMISKT SKÖN ATT HA OCH PASSAR TILL ALLA KROPPSFORMER MED DESS VARIATIONSMÖJLIGHETER. VI KÖR MED SVENSKTILLVERKAD KVALITE SOM DE GÅR ATT LITA PÅ!!!

Som exempel vet ju alla att ett billigt bilmärke inte har samma prestanda som ett dyrare oftast……likadant med västar!!!

Svensktillverkade kvalitetsskyddsvästar !

Här nedan kommer ett par bilder på en bilbärgare som köpt väst av oss. Den är av bästa kvalite och är både ballistisk och knivväst skydd i ett. Kunden jobbar i miljöer som ofta är mycket olustiga och väst ökar tryggheten för bärgaren m fl yrkesgrupper!! (kunden som är mycket nöjd har själv tagit dessa bilder och skicka in till oss på Skyddsfaktorn när han har på sig västen i yrket)

Skyddsväst bilbärgare 1 Skyddsväst bilbärgare 2

Skyddsvästar är t ex utformade enligt normer och standard för godkännande. Skyddar mot kniv och mot ex handeldvapen 9 mm (typ 357 magnum) Västen är modern och ergonomiskt anpassad för alla kroppsformer och passar kvinnor och män. Våra västar är svensktillverkade och följer alla normer för ändamålet. (Finns olika storlekar) Finns även möjlighet att få helt måttanpassad tillverkad efter dina former. Vi visar även nyutvecklad väst för hundar som skyddar mot t ex vildsvinsbetar mm mm. SE BILDER NEDAN!

Skyddsvästen (för människa) kostar 9900 kr inkl moms plus frakt. (Vi på Skyddsfaktorn är noga med att dessa hamnar på “Rätt” ställe!!!) d vs bland människor som behöver skydd och har behov. Det finns väldigt många människor som kan behöva sådan så tveka inte att kontakta oss! Vi är 100% seriösa och säljer inte till tveksamma köpare där de hamnar hos kriminella!)

Här kommer teknisk data över vår svensktillverkade skyddsväst. Vi vill poängtera att våra västar är MYCKET ergonomiska för att passa såväl en späd kropp som en större kropp och för att ha focus på att kunna ha den långa perioder utan skav o s v.

Skyddsväst Freedom Svensktillverkad II

Västen finns som standard i dam och herrmodell, storlek S-XXL övriga storlekar och personligt anpassade västar kan beställas.

Skyddsmaterial: 100% Paraaramid Microfilament Twaron®.

Färg: västen är som standard svart eller mörkblå men andra färger kan levereras.

Tilläggsskydd: Västen har integrerad ficka fram för tilläggsskydd RPS 3 (m39/b).

Detta fungerar även som slagskydd samt förstärkt stickskydd.

Vikt: Panelvikt 5,6 kg/m2. Skyddspanelerna till en väst i strl M väger ca 1,65 kg.

Samtliga material i höljena klarar tvätt i 60 grader C.

Ballistiskt skydd: HOSDB, nivå HG 1a.

Ammunition Kultyp vikt Vo Typ

9.0×19 mm Para, FMJ 8.0 360 DM 11 A1B2 (Dynamit Nobel)

.357” Magnum JSP 10.2 385 Remington R357M3

9.0×19 mm, FEB 8.0 400 Övningsammunition Magtech cleanrange

Knivskydd

NIJ 0115.00 Protection level 1 (S1 knife) energinivå 24 Joule med maximalt 7 mm perforering samt energinivå 36 joule med maximalt 20 mm perforering.

Syl- och spikskydd:

Syl/spik: SPB (HOSDB 2007): 12 träffar i 90 grader med en kraft av 24 Joule (medium resultat av perforeringar ska maximalt vara 15 mm).

Bild nr 1 sett från ryggsidan. Bild nr 2 sett från sidan OBS här är västen inte stängd än. Bild 3 sett framifrån. Bild 4 visar hundväst som klarar riv och stick mm från t ex Vildsvin med betar mm

1Skyddsväst sett från ryggen 2 Skyddsväst framifrån 3 Skyddsväst framifrån. knäpp med band jpgSkyddsväst hund (mot tex vildsvinsangrepp mm)

 

Måttlistor för dimensionering av våra skyddsvästar(ballistisk och knivväst).

Våra västar är även anpassade till kvinnliga former så är du kvinna/tjej så kontakta oss så hjälper vi dig hur du ska mäta. Vi lägger upp mer info efter 15 augusti 2017 hur man mäter när man är kvinna. Men tillsvidare så lägger vi upp herrmodellen nedan här

Herr

   
Storlek XS S M L XL          XXL
Omkrets bröst 82 86 88     92 96   100 104   108 112   116 120   126
Omkrets midja 72 76 78   82 86   90 94   98 104 110 110 116
samtliga mått i cm.

Mina mått:

  1. Omkrets bröst:……………………………………………………………………..
  2. Omkrets midja:……………………………………………………………………
  3. Höjd från axel till bälte:………………………………………………………..