Blogg jakt & skytte

Reportage från Ekerö med våra levererade skyltar!!

 

 

Bilder från mitt eget skjul där jag tar hand om vilt. (hade ett fruset hjorthorn där) Undrade vad som var där inne….. Fick svar med bra bilder från Åtelkamera/övervakningskamera Albecom BG 529. Med svart ir och mörkerseende!

Vildsvin 10Vildsvin 20

Vildsvin 30Räv 10

mård 2 mård 3mård 4 Mård

 

Övervakningskamera/åtelkamera BG 529 ( 1895 kr) med svart osynlig blixt i mörker. Denna ska ut till kunder. Det här är vår billigaste från Albecom. Den har inte gsm men lagrar i minneskortet allt den fångar på bild. Denna på bilden har även strömadapter för ex externt 12 v batteri (extern strömkabel tillkommer på pris)

Albecom åtelkamera BG 529

Skyddsfaktorn är återförsäljare för riktig kvalite!! Här Albecom som vi säljer denna ska ut till jägare! “mycket vass kamera”

Albecom övervakningskamera

Våra populära skyltar för jägare och hundfolk! 795 kr st inkl moms. se nedan här:

Flyttbara skyltar Jakt pågår Lösa hundar ny ny

Här lägger vi upp t ex nya produkter inom jakt & skytte relaterat. Vi lägger även text och ting vi fått in från våra kunder mm. De kan vara lite blandat!

Nya skyltar i sortimentet!!! 180 kr st se nedan på Informationsskyltar

Infomation om jakt Infomation om jakt 2 Infomation om jakt 1

Fullt upp!! Idag söndagsarbete för att montera skyltar mm som ska ut till kunder, här t ex Jakt Pågår Lösa hundar

Flyttbara skyltar jakt pågår lösa hundar. 8 okt

Vi har ju alla tillbehör också till Albecoms radioapparater. Här är till en kund som har Profighter. Batteri och öronmussla beställt!!

Öronmussla och batteri till en Albecom Profighter

Igår på jakten gick det bra Jag sköt denna dovhjort som visas nedan här på bild under texten här //häls Hans på Skyddsfaktorn

Dovhjort 30 sep. 2017

Vi på Skyddsfaktorn lär oss saker av våra kunder!!! Vi fick in beställning på låscylindrar, hänglås och nycklar som ska tillverkas till en pistol och skytteklubb. Vi fick då samtidigt vet hur man tillverkade hagel på Gyttorp förr. Kunden beskrev hur man smälte bly som släpptes genom ett såll och sen fick de falla 75 meter ner i gruvan som hade vatten längst ner. Under färden ner blev haglen runda och sen tog man upp haglen och körde den i såll för att sortera hagelstorlek till olika hagelpatroner