Låskåpa

Här visar vi låskåpa LK 100. Den används med fördel till ex dubbeldörrar som du vill kunna låsa ihop

på mitten med genomgående kraftig bult. Här även med kraftig ögla.

PRISLISTA FINNS LÄNGST NER PÅ DENNA SIDAN AVSER LK 100 SAMT LÅSBOMMAR

Stoppar mycket effektivt den som försöker bryta. Eftersom vi är komplett säkerhetsleverantör så kan du beställa hänglås som är klassade och svensktillverkade från Anchor i Eskilstuna direkt från oss. Du har även möjlighet att få flera st med lika låsning och extra nycklar samt även låsning som du redan har på andra lås eller på ditt hus, företag mm mm. Vi hjälper dig!

Låskåpa LK 100

Här nedan visar vi bild inifrån låskåpa 100.  Se hur kraftigt stål det är runt om.

Låskåpa LK 100 invändigt.

Vi lägger här upp produktrelaterad film så du som kund ska kunna se produkter och instruktioner mm för dessa.(När vi filmar och visar kan det förekomma att ex perspektivet ändras lite ex kan en kåpa som är bred se lite smalare ut och ett hänglås ser långt ut mm men det har att göra med kameran och hur närma man filmar o s v)

Här nedan en närbild på Låskåpa LK 100 som kund i Stockholmsområdet skickat till oss. Han har säkrat sina garagedörrar med kåpa från oss!

Låskåpa LK 100 i närbild över dubbeldörr. Sthlm kundbild

Bilder på Nya Skjutdörrskåpan här nedan. Bild 1 visar öppen kåpa. Bild 2 Visar stängd kåpa, Bild 3 visar kåpan bakifrån, Bild 4 visar kåpan underifrån (där man låser ihop med hänglås sen)

Bild 1 Skjutdörrskåpa 1  Bild 2 Skjutdörrskåpa 2

Bild 3Skjutdörrskåpa 3 sedd bakifrån  Bild 4 Skjutdörrskåpa 4 sedd underifrån

Här nedan visar vi Skjutdörrskåpan med hänglås i. Vi använder Anchor klass 3 med förhöjd bygel. Den funkar perfekt i denna kåpan som har den konstruktionen.

Skjutdörrskåpa m hänglås. 4 Skjutdörrskåpa m hänglås. 3

Skjutdörrskåpa m hänglås. 2 Skjutdörrskåpa m hänglås. 1

Ny Låskåpa för skjutdörrar nu framtagen av oss. Se film här under

  

 

 

Här nedan först vår låskåpa LK 100 monterat på slaggrind/dubbelgrind! Mycket användbar kåpa till olika miljöer!

laskapa-pa-grind-1jpg  laskapa-pa-grind

 

Här nedan (de blåa låset på containern) visar vi en annan typ av låskåpa som är anpassad till containrar enligt filmen. Detta lås är godkänt med intyg i klass 4 om du har uttalat försäkringskrav med klassning i klass 4 är detta ett bra alternativ till en sjöcontainer. Vi har bra pris på detta lås!! 2850 kr inkl moms plus frakt (hänglås tillkommer på priset). Vi har även hänglås till dessa Anchor klass 4 eller Abloy klass  4 till mycket bra priser och vi hjälper dig att göra fler lås med lika låsning och efter nycklar och lås du redan har. Vi är kompletta inom lås! Se video här hur du låser containern med detta klass 4 lås. här

Sweloxx

 

 

 

 

Klicka på länken nedan för att se film hur detta lås funkar

Hänglås som funkar bra till dessa( blå låset) Är Anchor 840-4  med löstagbar bygel och för oval låscylinder

Funkar bra gör också Anchor kl 4 . Dessa (Abloy) har vi kanonpris på : 1520 kr st inkl moms

Lås, Larm, Grossist

ALLA PRISER ÄR INKLUSIVE MOMS!!

I PRIS INGÅR BULT SOM KLARAR VÄGGTJOCKLEK PÅ 8 cm SEN TILLÄGG PÅ 100 kr PER BOM DÅ RÄCKER BULT TILL 16 cm VÄGG. EFTER DET SÅ ÄR TILLÄGGET 350 kr SETT UTIFRÅN DET FÖRSTA PRISET. DÅ GÖR VI BULTAR DIREKT EFTER DIN VÄGGTJOCKLEK TYP UPP TILL 50 cm VÄGG

Detta är med i 1 st bom som är komplett. 1 st bomstång med kraftig kåpa i stål för att skydda hänglåset, 2 st bultar (för väggenomgående montage) som är i grundutförandet 8 cm (bultar är gängad m 16 gängstång) 2 st distanser en på låssidan som är svetsad på bygel och 1 på sk hängsidan, 2 st muttrar m 16, samt 2 st stora brickor 85 mm gånger 3 mm tjocka . Allt är omsorgsfullt svetsat och ytbehandlat med elförzinkning. Se våra filmer för att se hur bommar ser ut.

Prislista!!  ALLA PRISER ÄR INKLUSIVE MOMS!!

I PRIS INGÅR BULT SOM KLARAR VÄGGTJOCKLEK PÅ 7 cm SEN TILLÄGG PÅ 100 kr PER BOM DÅ RÄCKER BULT TILL 16 cm VÄGG. EFTER DET SÅ ÄR TILLÄGGET 350 kr SETT UTIFRÅN DET FÖRSTA PRISET. DÅ GÖR VI BULTAR DIREKT EFTER DIN VÄGGTJOCKLEK TYP UPP TILL 50 cm VÄGG

Detta är med i 1 st bom som är komplett. 1 st bomstång med kraftig kåpa i stål för att skydda hänglåset, 2 st bultar (för väggenomgående montage) som är i grundutförandet 8 cm (bultar är gängad m 16 gängstång) 2 st distanser en på låssidan som är svetsad på bygel och 1 på sk hängsidan, 2 st muttrar m 16, samt 2 st stora brickor 85 mm gånger 3 mm tjocka. Allt är omsorgsfullt svetsat och ytbehandlat med elförzinkning. Se våra filmer för att se hur bommar ser ut.

LB 100 Standardbom med kraftigt plattjärn och robust skyddskåpa 750mm  höger och vänster utförande. pris 1645 kr

LB 102 Standardbom samma som ovan fast 1200mm lång. pris  1995 kr

LB 200 Bomsäker klassad bom mellan 4-5 klass (används bl a av containerföretag)
Härdade stänger, extra förstärkt stång, skydd över fästbult för infästning så det ska klara kyla bättre från frysspray, Klassad låsögla, borrskydd i låskåpa 750mm lång.
Pris 3665 kr

 

Lb 400 kraftig insticksbom med ledad hylsa 1500mm lång. höger och vänster utförande pris 2935 kr

Lb 401 samma som ovan fast 2000mm lång
Pris 3180 kr

LK 100 Låskåpa extra kraftig för att skydda båda öglor på t ex dubbeldörrar pris  1810 kr

NYA Skjutdörrskåpan (Delad kåpa till skjutdörrar mm. Se film under låskåpa eller produktfilm på vår sida här) Pris 2060 kr

BEHÖVER DU ÄNNU LÄNGRE BOMMAR? DÅ GÖR VI SPECIALLÅNGA BEGÄR OFFERT

ANDRA TILLBEHÖR BOMMAR OM DU VILL LÄGGA TILL YTTERLIGARE UTÖVER VAD SOM ÄR MED I BOMMEN REDAN:

Extra distanser 205 kr st, Extra brickor 90 kr st, Knäckmuttrar 180 kr st, Stopbrickor 225 kr st, Klyka komplett 1090 kr